Hart in Business Community heeft als doel om groei te genereren in ondernemingen. Om dit te bereiken geloven wij dat bewustere mensen betere ondernemers worden. Het zijn de betere leiders die hun bedrijven beter maken.
De persoonlijke begeleiding door topcoaches zorgt voor een reset van de mind. Een mentale injectie is onze manier om ondernemers te empoweren: zonder omwegen, recht op het doel af!

Om beter te worden als ondernemer moet je de tijd even durven stopzetten. De pauzeknop induwen en een momentopname maken van jezelf.
Eerst jezelf haarfijn ontleden: wie ben je, waar liggen je sterktes en zwaktes, wat drijft je, waar wil je naartoe… Een totale doorlichting en kritische zelfreflexie.
Dát is het vertrekpunt.
Je drukt op ‘reset’ en gaat vervolgens een nieuwe koers uitstippelen. Anders. Beter. Positiever.

Met diverse tools die je worden aangereikt, kneed je jezelf tot de ondernemer 2.0. Een bedrijfsleider en motivator die energiek en wendbaar is. Die de touwtjes in handen neemt om uitdagingen aan te gaan. Die door een roze bril kijkt zonder de realiteit te verliezen. Die graag gezien is en uitblinkt in inspirerend leiderschap. Die in de zakelijke nabijheid iedereen gelukkig maakt. Inclusief zichzelf.

Het programma

Hart in Business Community werkt met trajecten die bestaan uit 10 sessies van telkens een halve dag. Verspreid over 7 maanden gaan zorgvuldig gekozen professionele coaches met kleine groepjes ondernemers aan de slag. In een inspirerende omgeving, die rust reflecteert, groeien gelijkstemde zielen in hart en geest. Dit zowel in groep (collectieve opleidingen) als individueel (na face-to-face-opleidingen). Het einddoel is meetbaar: voor en na is een wereld van verschil: meer in de mind, beter in de body. Zwart op wit.

Wie zijn we?

Jacqueline Mahieux en Jeannette Palmers zijn gepassioneerde ondernemers. Ze hebben doorheen de jaren een heel mooi parcours afgelegd. Met vallen en opstaan. Hadden ze hun doelstellingen sneller, beter, aangenamer en warmer kunnen bereiken? Jazeker, is het antwoord.

Met Hart in Business Community vullen ze een behoefte in die ze als ondernemer zelf aan den lijve hebben ervaren. Professionele begeleiding door gepassioneerde coaches, beroepsmatige ervaring en een exclusief netwerk maken een wereld van verschil.

De initiatiefnemers zijn er zeker van: Jijzelf bent de binnenweg op de route naar succes.

Hart in Business Community overloopt graag met jou persoonlijk het volledige traject in detail. We gaan graag dieper in op je verwachtingen en wensen.